Lasersko rezanje cijevi KOVINC - BLM LaserTube LT8

Gostovanje

Spletna stran cevni-laser.si je gostovana strežnikih gostovanja Neo-Serv. Podjetje vam  ponuja kvalitetno spletno gostovanje na sodobnih in hitrih strežnikih, lociranih v Sloveniji. Poleg vrhunskega gostovanja je podjetje znano po svoji zanesljivi uporabniški podpori, ki jo je dandanes zelo težko najti. Če iščete ponudnika gostovanja, ki ponuja najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, potem je Neo-Serv definitivno pravi za vas.

Kaj je spletno gostovanje?

Predstavljajte si nekoga, ki odpira avtosalon. Če ga hoče odpreti, potrebuje poslovni prostor. Ista zgodba je na spletu. Če hočete imeti spletno stran, pa naj bo to spletna trgovina, blog, spletni portal ali stran, ki predstavlja vaš posel, oz. hobi, potem potebujete spletno gostovanje. Gostovanje je najem določene količine prostora na strežniku. Ko nekdo v brskalnik vptipka ime vaše domene, se podatki prenesejo iz strežnika na katerem najemate prostor, do računalnika, ti podatki pa se obiskovalcem spleta prikažejo kot vaša spletna stran.

Ponudniki gostovanja ponujajo različne pakete spletnega gostovanja. Ti paketi se med seboj razlikujejo predvsem po količini prostora na strežniku, pa tudi po drugih stvareh - npr. številu spletnih strani in parkiranih domen, poštnih predalov, številu skript in FTP dostopov.
Neo-Serv gostovanje nudi svojim strankam neomejen promet, oziroma neomejeno količino prenosa podatkov. S tem vam zagotavljajo brezskrbno gostovanje - ni vam treba skrbeti, kdaj boste presegli omejitev in bo vaša stran tako nehala delovati. Ta ima lahko dnevno na trume obiskovalcev, ogromno objavljenih fotografij, multimedije, katalogov, pa to ne bo vplivalo na ceno vašega spletnega gostovanja, ali na delovanje vaše spletne strani.

Kontaktirajte nas
Možete nas nazvati na 04 281 65 00, ili nam pošaljite e-mail na info@kovinc.si.