Lasersko rezanje cijevi KOVINC - BLM LaserTube LT8

Pravna obavijest

Kovinc bravarija d.o.o. zadržava autorska prava na sadržaj koji je objavljen na našim internetskim stranicama. Sadržaj naših internetskih stranica nije dopušteno mijenjati, odnosno upotrebljavati na internetskim stranicama drugih poduzeća. Sadržaj nije dopušteno kopirati za javne i komercijalne svrhe.

Informacije na našim internetskim stranicama pripremljene su s velikom razinom brižnosti. Kovinc ključavničarstvo d.o.o. (Kovinc bravarija d.o.o.) ne preuzima odgovornosti za upotrebu bilo kojeg dijela sadržaja za različite namjene. Upotreba sadržaja koji je objavljen na našim internetskim stranicama na vlastitu je odgovornost korisnika.

Preuzimanje programa i podataka s naših internetskih stranica na vlastitu je odgovornost. Kovinc ključavničarstvo d.o.o. ne odgovara za moguću štetu koja može nastati kod upotrebe datoteka i podataka s internetskih stranica. Isto tako, ne odgovaramo za moguće računalne viruse koji će nastati kao rezultat presnimavanja datoteka ili podataka s naših internetskih stranica.

Internetske stranice Kovinc ključavničarstvo d.o.o. sadržavaju i linkove na internetske stranice drugih poduzeća s namjerom da vam omogućimo pristup dodatnim izvorima informacija. Kovinc ključavničarstvo d.o.o. ne odgovara za sadržaj na povezanim internetskim stranicama drugih poduzeća i ako se utvrdi da je sadržaj te vrste obmanjujući, te ćemo linkove odstraniti čim to tehnički bude moguće

Kontaktirajte nas
Možete nas nazvati na 04 281 65 00, ili nam pošaljite e-mail na info@kovinc.si.