Lasersko rezanje cijevi KOVINC - BLM LaserTube LT8

Prednosti cijevnog lasera

Razvoj tehnologije laserskog rezanja cijevi omogućio je skraćivanje vremena izrade, a samim time i sniženje proizvodnih troškova.

Glavna karakteristika cijevnog lasera LT8 s 3D tehnologijom je izvanredna fleksibilnost, precizno i kvalitetno lasersko rezanje te širok spektar upotrebe. S LT8 mogu se obrađivati cijevi promjera od 12 do 220 mm, težine do 35 kg/m.

Stroj je opremljen s 3D glavom, koja nam omogućuje i rezanje otvorenih te posebnih profila, skidanje ruba i pripremu za zavarivanje.

Automatizirani utovar i istovar cijevi svrstava ovaj stroj, koji je bez konkurencije na području laserske tehnologije, u sam vrh tehnoloških rješenja.

Tehnologija pripreme rada i način programiranja nude automatsko uglavljivanje elemenata. Time se značajno smanjuje otpad i optimizira vrijeme proizvodnje.

Stroj automatski predlaže određivanje parametara rezanja i brzinu stavljanja cijevi. Operator provjerava postavke prije izvršenja, a ukoliko je potrebno, dodaje i posebna rješenja.

LT8 opremljen je, na jednoj strani automatskim uređajem za punjenje cijevi do 5.000 kg, a na drugoj sustavom za ručno punjenje cijevi. Automatski uređaj za punjenje već tijekom rezanja priprema cijevi na način da se maksimalno skrati vrijeme izrade.

Programiranje se vrši putem Artube CAD / CAM alata, koji je pogodan za brzo programiranje kompleksnijih proizvoda. Slanjem programskih datoteka možemo još dodatno iskoristiti potencijal koji nudi LT8.

Kontaktirajte nas
Možete nas nazvati na 04 281 65 00, ili nam pošaljite e-mail na info@kovinc.si.